HR community

WEBINAR DIGITALNA TRANSFORMACIJA KADROVSKE U SAVREMENU HR

Došlo je vrijeme za korak naprijed u digitalnom dobu. Ako ste HR direktor koji želi napraviti promjenu u svojoj organizaciji, onda je ovaj webinar za vas!

Pridružite se webinaru “Digitalna transformacija kadrovske u savremenu HR” kako biste saznali kako kreirati efikasnu digitalnu HR strategiju i naučili tehnike koje će vam pomoći u vodstvu digitalne transformacije kadrovske funkcije.

Razumjet ćete kontekst trenutne digitalne transformacije HR-a, kako odabrati alate koji će pomoći vašoj organizaciji i zaposlenicima da napreduju i kako uspješno implementirati ove alate. Naši stručnjaci će vam pružiti vještine i znanja koja su vam potrebna da uvedete svoju organizaciju u budućnost rada.

Nemojte propustiti ovu priliku da se informirate o najnovijim trendovima u digitalizaciji kadrovske funkcije i saznate kako kreirati uspješnu digitalnu HR strategiju. Pridružite nam se na ovom webinaru i budite inovativni HR profesionalac.

Predavač je Ruža Lukić, Certifikovani HR Digital Specialist i Consultant za digitalnu transformaciju pri Centru za digitalnu transformaciju Privredne Komore Republike Srpske.

Ruža Lukić je iskusna konsultantica za digitalnu transformaciju preduzeća i certifikovani je HR Digital Specijalista s bogatim iskustvom u digitalizaciji ljudskih resursa. Ona je jedan od prvih konsultanata u Republici Srpskoj koji se posvetio digitalnoj transformaciji poslovanja i uspješno je pomogla mnogim organizacijama da se moderniziraju i prilagode novim tehnologijama.

Kao predavač na online edukaciji, Ruža dijeli svoje znanje i iskustvo sa drugima HR i pomaže im da steknu nova znanja i vještine kako bi postali uspješni u digitalnom svijetu. Njen pristup je praktičan i fokusiran na rješavanje problema, a njeni savjeti su uvijek vrijedni za sve koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Ruža je dinamična i strastvena u svom radu, a njezina stručnost i sposobnost da prenese svoje znanje drugima čine je vrijednim resursom za organizacije koje žele ostvariti uspjeh u digitalnom dobu.

PRIJAVA

Scroll to Top